LOADING

Usluge Web Dizajna

Kvalitetna izrada web sajtova

Izrada Web Stranica

Web sajt predstavlja vašu ličnu kartu u online svijetu. On je ogledalo vašeg poslovanja i usluga koje nudite. Stoga se izradi svakog sajta mora prići ozbiljno i sa jasnim planom. Kao firma specijalizovana za web dizajn smo tu da vam ponudimo najbolja rješenja i da zajedno sa vama dodjemo do konačnog rezultata. Mi živimo za web dizajn i izrada svakog sajta predstavlja za nas novi izazov. Trudimo se da ispoštujemo sve što klijenti od nas traže, a kao rezultat je veliki broj uspješno završenih projekata kako na domaćem tako i na stranom tržištu, na koje smo posebno ponosni s obzirom da je u svijetu veliki broj kompanija poput naše.

HTML & CSS

Ukoliko neko želi da ima sopstveni web sajt, to znači da on svoje usluge želi da prikaže pute interneta. Pristupiti izradi istog treba shvatiti ozbiljno i mi to i činimo prilikom konsultacija sa potencijalnim klijentom. Razumijevanja osnovih web alata, kao i nadopunjavanje sa najnovijim predstavlja osnovu našeg rada.

Predstaviti našeg klijenta u najboljem mogućem svjetlu na internetu je naš glavni zadatak, zato što mi stojimo iza našeg posla, a sam klijentov sajt predstavlja i ogledalo našeg rada.

WordPress

Oko 30% svih sajtova na internetu je napravljeno putem CMS (Content Management System) alata nazvanog wordpress. Izrada sajtova putem ovog alata daje mogućnost i samom vlasniku da učestvuje u kreiranju istog.

Neizostavno u našem poslovanju su kratke instrukcije klijentu, kako bi sam koristeći ovaj alat za izradu web stranica, mogao da uredjuje, dodaje ili mjenja kompletan sadržaj na sajtu, te da putem komentara ostvaruje interakciju sa posjetiocima. Vrlo jednostavan za korštenje i nije neophodno informatičko znanje.

Responsivni Dizajn

Svi znamo da je upotreba pametnih telefona svakodnevna u našim životima. Stoga vaš sajt mora da bude pregeldan na svim uredjajima a ne samo na velikim monitorima.

Responsivni web sajt znači da je jasan i pregledan i ukoliko se posjeti sa nekog drugog uredjaja poput mobilnog telefona ili tableta da ostavlja prijatan i razumljiv utisak na posjetioca. Pravljenje responsivnih sajtova je jedan od važnih faktora u našem radu.

Internet Marketing

Usko vezano sa izradom sajta predstavlja promovisanje istog. Izrada sajta je završena i postavlja se pitanje kako privući posjetioce na sajt.

Ispravnim internet marketingom dobijate mogućnost da privućete posjetioce. Da li ćete to uraditi putem socijanih mreža poput facebook-a, plaćenim reklamama na pretraživačima ili SEO optimizacijom sajtova (što je naša preporuka), izbor je na vama. Za koji god od gore navedenih načina se odlučite, biće nam zadovoljstvo da vam pomognemo i ponudimo najbolja rješenja.